Caseta.ro » Cursuri foto-video

Caseta Studio pe Instagram Caseta studio foto video pe Facebook Caseta studio foto video blog Caseta studio foto video portofoliu video Youtube office@caseta.ro - 0727.721.163
str Lanariei 93-95

Caseta.ro organizeaza cu succes de peste 8 ani cursuri foto si cursuri de filmare one on one in studioul foto-video propriu din Bucuresti sau online.

Cursurile foto-video sunt dedicate pentru incepatori, PFA-uri sau avansati.

Va invitam in mijlocul echipei noastre, intr-un studio foto-video adevarat in care intra oameni reali cu cerinte reale sa invatati sa filmati si sa fotografiati pe bune!

Cursurile foto-video imbina teoria cu practica si se adreseaza unei singure persoane, pentru a putea oferi atentia totala cursantului.

CURSURI DE CAMERAMAN (OPERATOR DE IMAGINE)

Cursul de operator imagine TV si film (cameraman) este orientat catre rezultate si aspecte comerciale ale domeniului video.

CURSURI DE FOTOGRAFIE

Caseta.ro realizeaza cursuri de fotografie cu un singur elev si sunt axate pe nevoile clientului: studio, eveniment, portret, peisaj, etc.

CURS FILMARE CU DSLR

Cursul de filmare cu dslr-ul vine in intampinarea nevoilor si tendintelor actuale pentru o imagine mai versatila, calitativa si artistica fata de filmarile cu camere clasice.

CURS FOTO VIDEO COMPANII

Cursul foto sau cursul video pentru companii se adreseaza firmelor care doresc sa isi instruiasca angajatii chiar la ei la sediu in arta fotografierii, filmarii, editarii video, etc.

CURSURI DE FOTOGRAFIE PENTRU COPII

Cursul de fotografie este special conceput si destinat copiilor intre 10 si 15 ani care au inclinatie spre fotografie si le place sa fotografieze cu aparatul sau telefonul.

CURSURI DE EDITARE VIDEO

Cursul de operator imagine TV si film (cameraman) este orientat catre rezultate si aspecte comerciale ale domeniului video

CURSURI DE AFTER EFFECTS

Cursul de After Effects va invata sa intelegeti mediul de lucru Adobe, sa animati si sa folositi efecte, masti, particles, blending, stabilizare si track, etc.

CURS CAMERAMAN ONLINE

Cursul de filmare online va fi adaptat nevoilor cursantului si se va desfasura la distanta prin intermediul internetului.

CURS FOTO ONLINE

Cursul de fotografie online va fi adaptat nevoilor cursantului si se va desfasura la distanta prin intermediul internetului.

DETALII

Pentru a te ajuta sa pornesti pe cont propriu, cursurile foto si cursurile de filmare sunt completate de informatii de vanzari si marketing aplicate in domeniul foto-video.
La sfarsitul cursurilor foto-video de avansati oferim certificat de absolvire, util la infiintarea unui PFA (Persoana Fizica Autorizata).

CONTACT

Str. Lanariei, nr. 93-95, sector 4, Bucuresti
0727.721.163
office@caseta.ro
Program: L-V 10-18

« Inapoi acasa