Caseta.ro » Fotografii » Fotografie cv pentru companii

Caseta Studio pe Instagram Caseta studio foto video pe Facebook Caseta studio foto video blog Caseta studio foto video portofoliu video Youtube office@caseta.ro - 0727.721.163
str Lanariei 93-95

Caseta Studio realizeaza fotografii de cv pentru companii la studio sau la locatie/sediul companiei dvs. .

Fotografiile de cv pentru companii se adreseaza companiilor care doresc sa isi creeze pagina de echipa pe website-ul propriu, companiilor cu publicatii interne sau sedii in mai multe orase/tari.

DETALII

Indiferent de tipul fotografiei de cv si pachetului foto ales, realizam o sedinta foto care sa cuprinda suficiente cadre din care dvs selectati fotografiile preferate. Fotografiile de cv pot fi realizate pe fundal alb, negru sau albastru (pentru companii aeriene).

Fotografiile de cv sau business pentru companii urmeaza sa fie editate si livrate in 2-3 zile lucratoare, in functie de numarul de angajati.

Ne deplasam cu lumini pentru realizarea de fotografii business sau fotografii de cv pentru companii si la sediul firmei dvs.

PRETURI FOTOGRAFII CV

PACHET STUDIO COMPANIE CLASIC
o fotografie editata/angajat 50 RON/angajat

PACHET STUDIO COMPANIE PREMIUM
2 fotografii editate/angajat + fotografie de echipa 75 RON/angajat

Pachetele sunt valabile pentru companii cu minim 10 angajati.

Fotografie de cv pentru companie - Caseta Studio - 01 Studio foto Fotografii cv business Caseta.ro Studio foto Fotografii cv business Caseta.ro

CONTACT

Str. Lanariei, nr. 93-95, sector 4, Bucuresti
0727.721.163
office@caseta.ro
Program: L-V 10-18

« Inapoi acasa