Caseta.ro » Servicii de fotografie

Caseta Studio pe Instagram Caseta studio foto video pe Facebook Caseta studio foto video blog Caseta studio foto video portofoliu video Youtube office@caseta.ro - 0727.721.163
str Lanariei 93-95

SEDINTA FOTO STUDIO

Studioul foto Caseta.ro realizeaza fotografii de portofoliu pentru modele, sedinte foto personale, editoriale si campanii de fashion. Sedinta foto se desfasoara in studio, in cadru natural sau la locatie.

FOTOGRAFIE FOOD

Studioul foto Caseta.ro realizeaza fotografii food & drink la studio sau la locatie.

FOTOGRAFIE DE MARKETING

Reclama este sufletul comertului - Fotografiile de marketing si publicitate creaza o imagine in mintea cumparatorului asupra calitatii, competitivitatii si originalitatii produselor sau serviciilor pe care le oferiti.

FOTOGRAFIE DE PRODUS

Indiferent ca este vorba de produsele unui magazin online, imagini de catalog sau aveti o lista de produse pe care doriti sa le fotografiati, va asteptam la studioul foto Caseta.ro.

FOTOGRAFIE DE PRODUS MARKETPLACE

Caseta Studio realizeaza fotografie de produs dedicata pentru Emag Marketplace, magazine online, agregatoare si nu numai.

FOTOGRAFIE PRODUSE AMAZON

Caseta Studio realizeaza fotografie produse pentru Amazon si colaje foto pentru Amazon.

FOTOGRAFIE ARHITECTURA

Realizam servicii de fotografie de arhitectura de interior si exterior de cladiri, servicii de fotografie imobiliara. Fotografiile sunt utile in prezentari, website-uri, vanzari, bannere, anunturi, publicitate. Fotografiile de arhitectura sunt realizate la rezolutie de 21 megapixeli.

SEDINTA FOTO CV

Daca vrei un job mai bun, o viata mai buna, noi te ajutam sa-ti faci o imagine mai buna. Indiferent de tipul fotografiei, realizam o sedinta foto din care dvs selectati pozele preferate pe care urmeaza sa le editam. Pozele pot fi realizate pe fundal alb, gri, negru, albastru, etc.

FOTOGRAFII CV PENTRU COMPANII

Fotografii cv pentru companii si fotografii de echipa pentru siteul companiei dvs, materiale promotionale, etc.

SEDINTA FOTO FAMILIE

Un dar pentru familia si prietenii tai: Fotografiile de familie si cu copii sunt executate intr-o atmosfera vesela, cu muzica, de un fotograf profesionist intr-un studio foto spatios aflat intr-o vila din Bucuresti. Rezultatul este intotdeauna o amintire foto ce trebuie inramata.

FOTOGRAFIE DE EVENIMENT

Fotografiile de eveniment in interioare iluminate artificial reprezinta o provocare pentru o fotografie de calitate tehnica si artistica.

RETUSARE FOTO

Retusare foto pentru fotografii vechi, retusare defecte, eliminare obiecte nedorite, colorizare fotografii alb negru.

VOUCHERE SI CADOURI

Un cadou foto ideal pentru familia si prietenii tai: vouchere si cadouri foto la studio.

CONTACT

Str. Lanariei, nr. 93-95, sector 4, Bucuresti
0727.721.163
office@caseta.ro
Program: L-V 10-18

« Inapoi acasa