Fotografia aeriana este in plina dezvoltare in Romania si cunoaste din ce in ce mai multe domenii de activitate in care se dovedeste utila. Zborurile se efectueaza cu drone – aparate de mici dimensiuni – elicoptere multirotor – operate de la sol prin radiocomanda. Aceste aparate de zbor pot atinge altitudini de pana la 2000 metri si pot ridica sarcini de la pana la 2 kg. Datorita dimensiunilor reduse ale acestor aparate de zbor, acestea pot survola zone urbane fara obtinerea de autorizatii. Iar scopul lor de baza este de a filma sau fotografia prin intermediul unor aparate sau camere profesionale montate pe ele. Vom explora in continuare diferite domenii in care fotografia aeriana este utila.

Fotografie aeriana si filmare aeriana how to

Fotografie aeriana si filmare aeriana

Prima aplicabilitate a fotografiei din aer este in domeniul imobiliar. Vederea de ansamblu a unei zone urbane sau agricole poate fi capturata cu un aparat foto montat pe un elicopter multirotor. Prezentarea unor imagini aeriene clientilor aduce un plus de valoare ofertei si pot convinge pe potentialii cumparatori de valoarea proprietatii sau terenului. De asemenea, posibilitatea de a vedea vecinatatile unei zone sau obiectiv, poate constitui un avantaj. In domeniile turismului si publicitatii, fotografia aeriana poate fi folosita pentru realizarea de pliante, brosuri, oferte si cataloage de prezentare. Urmarirea dezvoltarii unui proiect rezidential poate fi realizata cel mai bine de la inaltime. Astfel in constructii si urbanism, fotografia aeriana isi arata din nou utilitatea. Filmarea unui proiect in derulare, cum ar fi constructia unei autostrazi, se poate dovedi foarte importanta pentru planuri viitoare de dezvoltare regionala.

Fotografie aeriana si filmare aeriana how to

Fotografie aeriana si filmare aeriana

Stadiul unor terenuri agricole poate fi vizionat prin intermediul filmarii aeriene. Se poate vedea ce se cultiva in anumite zone si cum sunt parcelate loturile de teren. Agricultura devine un domeniu in care filmarea de la altitudine este binevenita si ajutatoare. Asiguratorii pot analiza starea unor dezastre sau accidente naturale prin imaginile de la inaltime. O analiza corespunzatoare va ajuta companiile de asigurare sa inteleaga evenimentul si pagubele produse. Imaginile de la inaltime in astfel de cazuri transformandu-se in adevarate reportaje jurnalistice.

Executam fotografie aeriana pe intreg teritoriul Romaniei in zone rezidentiale, urbane, rurale si industriale cu ajutorul dronelor multirotor realizate FAE DRONES.

Avantaje:
Fotografii realizate cu aparat DSLR la 18 MP editate profesional
Predare 1-2 zile
Pret foarte mic comparativ cu alte metode
Singura metoda pentru altitudini de sub 100-200 m, pretabila pentru orice teren

Pentru fotografii si filmari aeriene puteti acccesa acest link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *