DESPRE CASETA STUDIO

Caseta Studio - studio foto si productie video din 2005

Cine suntem noi?

Suntem Andrei si Marius, cei doi care lucram la proiectul Caseta Studio.

Inca din 2005 de la infiintare, suntem implicati in ceea ce ne place sa credem ca este cel mai misto studio la care te poti gandi. Suntem complet dedicati pasiunii noastre comune, cautam in permanenta noi provocari si, mai ales, ne plac oamenii creativi - pentru ca si noi suntem creativi.

Suntem pregatiti sa te ajutam cu impinirea visului tau creativ: la Caseta, poti face orice proiect iti trece prin cap. Echipa noastra iti garanteaza sprijinul ei, o comunicare sincera, si sustinere deplina pentru realizarea ideilor tale.

Studioul Caseta detine un spatiu generos propriu dedicat productiei foto si video, echipat complet cu lumini, accesorii, camere ultraperformante si localizat in centrul Bucurestiului.

Lista de clienti selectati: Vastint, Claas Romania, Latres Investitii, Europlastic, Kaufland Romania, Grundfos, Henkel Romania, Lamonza, Piccolino Jucarii, MediHelp, IsoPan Est, NEPI, Mediavision, Anuntul Telefonic, Gynecoland, KanalD, Lor’instal, Litera. Pentru lista completa de clienti, acceseaza lista completa de clienti.

Nu sta pe ganduri si contacteaza-ne!

Andrei & Marius

text actualizat la 11 februarie 2020

Caseta Studio pe retele sociale

FUN FACT

Un super spatiu creativ

1000+ Clienti fericiti

10000+ cadre in natura si locatie

300000+ Cadre livrate

20+ orase vizitate

500+ cafele baute